Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Χιλιάδες κόσμου στην 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης Καλαμάτας

Νότες αναψυχής, δροσιάς και αισιοδοξίας χάρισε σε όσους μετείχαν στο νυχτερινό μπάνιο ή απλώς έκαναν τη βόλτα τους στην παραλιακή οδό Ναυαρίνου, η 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης Καλαμάτας, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας. Χιλιάδες κόσμου, κάτοικοι της Καλαμάτας και επισκέπτες, κατέκλυσαν την Παραλία, έκαναν νυχτερινό μπάνιο, διασκέδασαν σε καταστήματα της περιοχής, πολλά εκ των οποίων είχαν το δικό τους καλλιτεχνικό πρόγραμμα και έκαναν προσφορές, με αποτέλεσμα να προβληθεί η περιοχή μας, να αναδειχθεί το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας με τη θαυμάσια αμμουδιά του και την καθαρή του θάλασσα, να τονωθεί η κίνηση στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και να ψυχαγωγηθούν οι πολίτες με πολύ χαμηλό κόστος.

Το Λιμενικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Καλαμάτας, οι εθελοντές, καθώς και οι υπάλληλοι του Δήμου και ιδιαίτερα εκείνοι της Δημοτικής Αστυνομίας βρίσκονταν σε επιφυλακή και φρόντισαν ώστε η εκδήλωση, που ξεκίνησε στις 21.00 και έφθασε μέχρι τις ...προχωρημένες ώρες, να κυλήσει χωρίς απρόοπτα.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Η 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης διεξήχθη με επίκεντρο το δημοτικό πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται κοντά στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση, ενώ υπήρξε ειδική πρόβλεψη και για χώρο στάθμευσης μοτοποδηλάτων.
Η θάλασσα φωτίσθηκε σε μεγάλο εύρος (περίπου 150 μέτρα), έτσι ώστε να διευκολύνεται η κολύμβηση, στην οποία μάλιστα επιδόθηκαν πολλά μικρά παιδιά, ενώ την εκδήλωση κάλυψαν μουσικά DJs και αυτή μεταδόθηκε από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Καλαμάτας. Βεγγαλικά και άλλες εκπλήξεις περίμεναν όσους μετείχαν, ενώ με χορηγία της ποτοποιΐας Κωστέα όλοι ξεδίψασαν με παγωμένο εμφιαλωμένο νερό.
Για την ασφάλεια των λουομένων, την εκδήλωση κάλυψαν δύο ναυαγοσώστες του Δήμου Καλαμάτας και Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ παρέπλεε σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Οι φωτό είναι του Ηλία Γεωργουλέα

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech