Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Για Μαχαιρίτσα και Κότσιρα κατάμεστο το αμφιθέατρο Κάστρου

Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου 2016 το αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, για τη συναυλία με γενικό τίτλο «Παραγγελιά», που έδωσαν οι σπουδαίοι ερμηνευτές Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας. Ο χειμώνας που πέρασε, τους βρήκε μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μια από τις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε μια συνάντηση έκπληξη, όπου στο δεύτερο μέρος του προγράμματός τους πρωταγωνιστούσαν οι «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Γούναρη, Μπιθικώτση, Πλέσσα, Σαββόπουλου, Λοΐζου, Πάριου κ.ά.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μοιράζονται μαζί μας τα τραγούδια εκείνα, που το κοινό με την ψηφοφορία του έδειξε ότι αγαπάει και χαίρεται να ακούει! Και φυσικά, τραγούδια καινούργια και παλιά, από το πλούσιο και αγαπημένο τους ρεπερτόριο και τις δημιουργικές τους διασκευές.
Μαζί τους οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι).
Στον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης.
Η συναυλία θα επαναληφθεί απόψε, Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30, με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις».

Οι φωτογραφίες είναι του Ηλία Γεωργουλέα.

 

Σημεία Προπώλησης:
Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας,viva.gr, Public
Γενική Είσοδος: 15,00 €
Α.Μ.Ε.Α, ανέργων 13,00 €

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech