Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχαριστίες εκ μέρους του Δημάρχου προς τον κ. Γ. Μαντζή

Ο Δήμαρχος απέστειλε προς τον κ. Γεώργιο Μαντζή την ακόλουθη επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Μαντζή,

Εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας, σας εκφράζω θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά εκ μέρους σας μεγάλου αριθμού επίπλων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας και, συγκεκριμένα, για τον εξοπλισμό του Γραφείου Δημάρχου και της αίθουσας υποδοχής, στον 3ο όροφο. Η δωρεά σας θα φέρει σήμανση με το όνομα του δωρητή.
Με τη δωρεά σας αυτή, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, με την υπ' αριθμ. 289/2016 απόφασή της, αποδεικνύετε εμπράκτως τη διαρκή αναφορά σας στο γενέθλιο τόπο σας. Η προσφορά σας αυτή έρχεται ως φυσική συνέχεια της προ ολίγων ετών ανέγερσης, με δαπάνες σας, σύγχρονου δημοτικού κτηρίου στο Πλατύ, στη μνήμη των γονέων σας Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνας Μαντζή.
Σας ευχαριστώ και πάλι, διότι βρίσκεσθε στο πλευρό του Δήμου Καλαμάτας και σας διαβεβαιώνω ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της με αναπτυξιακή προοπτική, αλλά και με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας, από τον οποίο κατάγεσθε και τον οποίο με έργα στηρίζετε.
Εύχομαι δε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία και σας αναμένω στο Δημαρχείο, οποτεδήποτε επισκεφθείτε τον τόπο καταγωγής σας».

mantzis.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech