Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχαριστίες του Δημάρχου προς την κα Β. Καρέλια

Ο Δήμαρχος απέστειλε προς την κυρία Βικτωρία Καρέλια την εξής επιστολή:

«Αξιότιμη κυρία Καρέλια,

Εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας απευθύνω θερμές ευχαριστίες τόσον προς την Καπνοβιομηχανία Καρέλια ΑΕ, όσον και προς εσάς προσωπικά ως Πρόεδρο του ΔΣ αυτής, για τη δωρεά ποσού 50.000 ευρώ, προκειμένου να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα της Καλαμάτας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης έτους 2021.
Η δωρεά αυτή αποτελεί σημαντικότατο οικονομικό και ηθικό στήριγμα, στην προσπάθειά μας να κατακτήσει η Καλαμάτα αυτόν τον τίτλο, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική της ανάπτυξη. Αυτή δε η ευγενική χειρονομία σας αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα ευεργεσιών, τις οποίες η οικογένεια Καρέλια, εδώ και ενάμιση αιώνα, επιφυλάσσει για την Καλαμάτα και τους πολίτες της.
Η προσωπική σας βούληση για την εξυπηρέτηση του κοινού καλού, με την ομόθυμη συμπαράσταση των μελών της οικογένειάς σας και η δραστηριοποίηση – υπό την άξια ηγεσία της οικογένειάς σας - της Καπνοβιομηχανίας και των λοιπών εταιρειών του ομίλου Καρέλια, σε συνδυασμό με τη δραστηριότητα του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, αποφέρουν λαμπρά αποτελέσματα επ' αγαθώ της κοινωνίας.
Η συνεχής εκ μέρους σας έμπρακτη υποστήριξη των ευγενών στόχων που θέτει ο Δήμος Καλαμάτας και, μάλιστα, εν μέσω δεινής οικονομικής κρίσης, μεγιστοποιεί το ειδικό βάρος των ευγενικών σας χορηγιών και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στη δραστηριοποίησή τους στον επιχειρηματικό στίβο.
Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Καλαμάτας και το Γραφείο Υποψηφιότητας Kalamata21, που αυτός έχει συγκροτήσει για τη διεκδίκηση του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος, προσπάθεια που θα ενταθεί εν όψει μάλιστα και της τελικής επιλογής τον προσεχή Νοέμβριο.
Η συμπαράστασή σας είναι πολύτιμη και σας λέγω από καρδιάς και πάλι ένα μεγάλο «ευχαριστώ», ευχόμενος να συνεχίσει η Καρέλια ΑΕ την πετυχημένη επιχειρηματική της δραστηριότητα με έδρα την Καλαμάτα, μια δραστηριότητα πατριωτική και επωφελή για την τοπική μας κοινωνία και οικονομία, αλλά και για την πολλαπλώς χειμαζόμενη πατρίδα μας».

 

dhmarxos-kai-kyria-karelia.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech