Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 4 Αυγούστου 2016

Στην 35η/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονοµική Επιτροπή του ∆ήµου Καλαµάτας, την Πέµπτη 4 Αυγούστου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων, ως ακολούθως:

1. Αποδοχή δωρεάς εξοπλισµού γραφείων για το νέο ∆ηµαρχείο. Έγινε αποδεκτή η δωρεά μεγάλου αριθμού επίπλων εκ μέρους του επιχειρηματία Γεωργίου Κων. Μαντζή, που θα χρησιμοποιηθούν στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας. Η Οικονομική Επιτροπή εκφράζει ευχαριστίες προς τον δωρητή.

2. Ανάκληση της υπ' αριθµ. 101/2016 απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής, σχετικής µε αποδοχή δωρεάς. Εγκρίθηκε η ανάκληση.
3. Αποδέσµευση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.
4. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.

5. Έκδοση συµπληρωµατικού χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής δαπάνης µεταβίβασης κατά κυριότητα ενός (1) οχήµατος στο ∆ήµο Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.

 

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΩΗΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

gipedo-sfageion 1

6. Επί των πρακτικών της επιτροπής διεξαγωγής δηµόσιου πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού για την «Εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου ¨πρώην Σφαγεία¨ και βελτίωση λοιπών εγκαταστάσεων». Εγκρίθηκαν και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε ο Ιάσων Γκαζιάνης του Ανδριανού με προσφορά ύψους 161.875,70 ευρώ προ ΦΠΑ. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα βελτιωθεί λειτουργικά μέσω της εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα, ενώ θα εγκατασταθεί και αρδευτικό δίκτυο για τη διαβροχή του. Η χρηματοδότηση προέρχεται από δάνειο εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

7. Ορισµός Συµβολαιογράφου για την σύνταξη της σύµβασης µεταξύ του ∆ήµου Καλαµάτας και του Ταµείου Παρακαταθηκών & ∆ανείων για την αναχρηµατοδότηση των δανείων του ∆ήµου. Εγκρίθηκε.
8. Απόδοση παγίας προκαταβολής ∆ηµοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.

  

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 

dhmotiko-sxoleio-sperxogeias

9. Υποβολή των πρακτικών (1ο και 2ο) της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο: «Επισκευές μονώσεων σχολείων». Εγκρίθηκαν και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Τσερπές - Κωτσάκης - Παπαδέας ΟΕ, που προσέφερε μέση έκπτωση 57% επί προϋπολογισμού 55.000 ευρώ.

Οι παρεμβάσεις επισκευών και ανακατασκευών των μονώσεων αφορούν στα σχολεία: πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο, Γυμνάσιο Αρφαρών, 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαμάτας, Δημοτικό Σχολείο Σπερχογείας και όπου αλλού παραστεί άμεση ανάγκη.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech