Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος αυτού, καθώς και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην οποία αυτό μετέχει, και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο.

Ο Παναγιώτης Ε. Νίκας καλωσόρισε τον κ. Θεοχαρόπουλο, επισημαίνοντας την άριστη συνεργασία που ο Δήμος Καλαμάτας είχε μαζί του, όταν ο κ. Θεοχαρόπουλος διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν η επίλυση πολλών ζητημάτων και η ένταξη στο ΕΣΠΑ / Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης έργων ενδιαφέροντος του Δήμου Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Θεοχαρόπουλο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται η Καλαμάτα και η περιοχή της, τονίζοντας ότι σε επίπεδο Δήμου το πολιτικό προσωπικό έχει εξασφαλίσει την αναγκαία ελάχιστη σύγκλιση στα μεγάλα ζητήματα. Ανέφερε ακόμη ότι ο αυτοκινητόδρομος, το αεροδρόμιο, η παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων ενισχύουν σημαντικά την τοπική οικονομία, την ώρα που η Καλαμάτα αναδεικνύεται σε κέντρο της ευρύτερης περιοχής της νότιας Πελοποννήσου, οικονομικό και πολιτιστικό. Γνωστοποίησε, επίσης, στον κ. Θεοχαρόπουλο τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η Καλαμάτα προκειμένου να αναδειχθεί σε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας, τονίζοντας την αγαστή συνεργασία που είχε με το Δήμο όταν κατείχε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Τόνισε, επίσης, «την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας γιατί αλλιώς θα βουλιάξει η χώρα». Προσέθεσε, ακόμη, ότι «εμείς προερχόμαστε από ένα ρεύμα της Αριστεράς, το οποίο είναι το κατεξοχήν ευρωπαϊκό. Από την πρώτη στιγμή, θέλαμε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ελλάδα να είναι η δυνατή χώρα». Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Θεοχαρόπουλο καλή επιτυχία στην πολιτική του δραστηριότητα, τονίζοντας ότι ο χώρος τον οποίο εκπροσωπεί είναι αναγκαίος για την ευστάθεια του πολιτικού συστήματος.
Στον κ. Θεοχαρόπουλο ο δήμαρχος προσέφερε ταξιδιωτικό οδηγό της καλαμάτας, εκδόσεως του Δήμου, βιβλίο για την ιστορία της Καλαμάτας, καθώς και ποιοτικά τοπικά προϊόντα.

DSCN9915_Medium.JPGDSCN9917_Medium.JPGDSCN9918_Medium.JPGDSCN9921_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech