Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 5 Ιουλίου 2016

Στην υπ' αριθμ. 31/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική

Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 και ώρα 13.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:
1. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.

ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΟΥΛΙΑ

kerasoulia athlitiko kentro Medium

2. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής δαπανών για τη σύνδεση του Αθλητικού Κέντρου Πηγών με το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ. Εγκρίθηκε, όσον αφορά στο Αθλητικό Κέντρο στα Κερασούλια, που θα συνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος. Προηγήθηκαν η τακτοποίηση σύμφωνα με το νόμο περί αυθαιρέτων και η έκδοση άδειας λειτουργίας.
Υπενθυμίζεται ότι με ενέργειες του Δήμου Καλαμάτας, ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου ενέκρινε την επέμβαση από το Δήμο επί δασικής έκτασης με εμβαδόν 1.811,57 τετραγωνικών μέτρων, εντός της οποίας υφίσταται αθλητική εγκατάσταση, στη θέση Κερασούλια της Τοπικής Κοινότητας Πηγών στην περιοχή της Αλαγονίας. Δεν προβλέπεται καταβολή ανταλλάγματος χρήσης, αλλά ο Δήμος Καλαμάτας έχει υποχρέωση υποβολής εγκεκριμένης μελέτης αναδάσωσης, όσον αφορά σε έκταση με εμβαδόν ίδιο με εκείνο της έκτασης του αθλητικού κέντρου, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο.
Μετά τις ανωτέρω ενέργειες του Δήμου Καλαμάτας, το αθλητικό κέντρο θα είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς της περιοχής των χωριών της Αλαγονίας.
3. Συμπληρωματική έκδοση εντάλματος προπληρωμής δαπανών για τροποποιήσεις – επεκτάσεις δικτύου δημοτικού φωτισμού. Εγκρίθηκε.

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

4. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση οκτώ θέσεων περιπτέρων. Εγκρίθηκε και ανακηρύχθηκε πλειοδότης για την εκμίσθωση θέσης περιπτέρου στην οδό Αθηνών 122 ο Παντελής Τρ. Σκαρλάτος έναντι 1.500 ευρώ το μήνα, με τιμή εκκίνησης 300 ευρώ μηνιαίως. Για τις υπόλοιπες 7 θέσεις ουδείς ενδιαφερόμενος προσήλθε.
5. Έγκριση Απολογισμού και Ισολογισμού, οικον. έτους 2015, του κληροδοτήματος «Λυκ. Σκιά». Εγκρίθηκε.
6. Έγκριση Απολογισμού και Ισολογισμού, οικον. έτους 2015, του κληροδοτήματος «Αικ. Χανδρινού». Εγκρίθηκε.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech