Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση του Δημάρχου με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε

Σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 14.00, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιώργο Δέδε, με τον οποίο συζήτησε θέματα του περιμετρικού Καλαμάτας, για τον οποίο κρίνεται πολύ καλή η πορεία ολοκλήρωσής του.

Ο Δήμαρχος έθεσε στον Γενικό Γραμματέα το θέμα της νέας κατάστασης που θα προκύψει με τους συγκοινωνιακούς φόρτους στους προσαγωγούς δρόμους της πόλης, οι οποίοι θα οδηγούν στους κόμβους του αυτοκινητοδρόμου και θα δέχονται οχήματα από αυτόν. Ο Δήμος Καλαμάτας, παρά τη γενική δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχει ξεκινήσει την ανακατασκευή της εισόδου της πόλης από τον κόμβο της Αγιάννας (συμβολή της οδού Αρτέμιδος με την εθνική οδό προς Σπάρτη) και προς νότον επί της οδού Αρτέμιδος.
Παρεμβάσεις βελτίωσης, όμως, κυρίως ως προς τη βατότητα με νέους ασφαλτοτάπητες, σήμανση, διαγράμμιση και βελτίωση οδοφωτισμού, χρειάζονται και οι υπόλοιποι προσαγωγοί δρόμοι και ιδιαίτερα:
1. οι οδοί Κωστοπούλου και Αθηνών που οδηγούν στον ανισόπεδο κόμβο Καρέλια (Δυτικής Καλαμάτας)
2. η η οδός Λαιΐκων που οδηγεί στον ανισόπεδο κόμβο Λαιΐκων
3. η εθνική οδός προς Σπάρτη που οδηγεί στον ισόπεδο κόμβο Σπάρτης
4. η οδός Παπαφλέσσα που οδηγεί στον ισόπεδο κόμβο στα Γιαννιτσάνικα.
Ο Γενικός Γραμματέας είπε στο Δήμαρχο πως το Υπουργείο Υποδομών θα βοηθήσει το Δήμο Καλαμάτας για την εκτέλεση των αναγκαίων εργασιών.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech