Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση του Δημάρχου με τον πρ. Υπουργό Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλο

Χθες, Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε συνάντησή του με τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας επί Κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, όταν επαναλειτούργησε το στρατόπεδο Παπαφλέσσα (2013), η λειτουργία του οποίου είχε διακοπεί το 2011, επί Κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και υπουργίας Παναγιώτη Μπεγλίτη.

Είναι γνωστό ότι υπήρχε συνεχής και αρμονική συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου Π. Νίκα και του τότε Υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου για την επαναλειτουργία του στρατοπέδου, με την ομολογουμένως καθοριστική συμβολή του τότε Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.
Χθες συζητήθηκαν τα ζητήματα που προκύπτουν όσον αφορά στην τύχη του στρατοπέδου Παπαφλέσσα και στις κακές προοπτικές που υπάρχουν, μετά όσα είπε στη Βουλή ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και κατόπιν της ανακοινώσεων που εκδόθηκε από το Υπουργείο. Ο Δήμαρχος ζήτησε τις απόψεις και την εμπειρία του κ. Παναγιωτόπουλου σχετικά με τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του θέματος.
Επιδιώκεται η άμεση συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

IMG_0796_2.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech