Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Σοβαρή η βλάβη στους σηματοδότες στη διασταύρωση Mακεδονίας και Aρτέμιδος

Γενικά, για τις βλάβες στους σηματοδότες η κατασκευάστρια εταιρεία (Siemens) κρατεί την αρμοδιότητα της συντήρησης και της προμήθειας των αναγκαίων υλικών.

Ειδικά για τους σηματοδότες στη διασταύρωση Μακεδονίας και Αρτέμιδος, απόψε, Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, θα γίνει εκ νέου προσπάθεια να ενεργοποιηθούν. Η βλάβη στο πεπαλαιωμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου (για το οποίο καταγράφεται έλλειψη ανταλλακτικών) είναι σοβαρή και η επισκευή του στην Καλαμάτα ήταν αδύνατη. Κατόπιν συνεχών συνεννοήσεων μεταξύ του αρμοδίου τμήματος του Δήμου και της κατασκευάστριας εταιρείας από τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ορισμένες πλακέτες εστάλησαν στην Αθήνα και ελέγχθηκαν, η μία επισκευάσθηκε, έγινε επανατοποθέτηση, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να ενεργοποιηθούν και πάλι τα φανάρια. Σήμερα αναμένεται εκ νέου ηλεκτρονικό υλικό από την Αθήνα και η τοποθέτησή του στη συσκευή ελέγχου θα γίνει το βράδυ.
Ως εκ τούτου, τα φανάρια είναι εκτός λειτουργίας και θα πρέπει μέχρι την επανενεργοποίησή τους οι οδηγοί να προσέχουν πολύ και να σέβονται την κάθετη σήμανση, η οποία δίνει προτεραιότητα μέσω σημάτων STOP και πορείας από δεξιά.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech