Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Οι ανιχνευτές ταλέντων του ΠΑΟΚ στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, οι ανιχνευτές ταλέντων του ΠΑΟΚ Κώστας Μαλλιούφας και Κώστας Λαγωνίδης, συνοδευόμενοι από τον Αντώνη Μαυρέα, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και άλλους φίλους του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ, και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, παρουσία αιρετών του Δήμου Καλαμάτας. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ προσέφεραν στο Δήμαρχο μια φανέλα της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά με το όνομα του Π. Νίκα τυπωμένο σ' αυτήν, καθώς και αναμνηστικά για την 90ετηρίδα του ΠΑΟΚ, ο δε Δήμαρχος ανταπέδωσε δίδοντάς τους τοπικά προϊόντα και τον τουριστικό οδηγό της Καλαμάτας.

Ο Π. Νίκας τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με φίλους σε όλη την Ελλάδα, μια ομάδα του μείζονος Ελληνισμού. Επίσης, ενημέρωσε τους επισκέπτες για την προσπάθεια του Δήμου, όσον αφορά στη δημιουργία νέων γηπέδων και πλήρους ανακαίνισης υπαρχουσών εγκαταστάσεων, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, αναφέροντας την εγκατάσταση χλοοτάπητα και άλλες παρεμβάσεις στο γήπεδο πρώην Σφαγείων και την κατασκευή προπονητηρίου στα Παλιάμπελα, καθώς και το σχεδιασμό για ανακατασκευή άλλων γηπέδων ποδοσφαίρου.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η Καλαμάτα έχει στενούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη και πολύ καλή αεροπορική σύνδεση και ζήτησε να έλθει στην Καλαμάτα η ομάδα του ΠΑΟΚ και να οργανωθούν φιλικά παιχνίδια. Τόνισε, επίσης, τη σημαντική παρουσία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, η οποία επεκτείνεται και σε ζητήματα εθνικής σημασίας.
Τέλος, εξέφρασε την ευχή να εκπροσωπηθεί και πάλι η Καλαμάτα στην Α΄ εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου.

DSCN0223_Medium.JPGDSCN0225_Medium.JPGDSCN0228_Medium.JPGDSCN0230_Medium.JPGDSCN0233_Medium.JPGDSCN0234_Medium.JPGDSCN0235_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech