Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Δημαρχείο

Εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Τάκης Αναστόπουλος, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαΐου 2016 και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι «συναντά φίλους στο Δημαρχείο» και προσέθεσε τα εξής: «Εύχομαι τα καλύτερα για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, γιατί την έχει ανάγκη ο τόπος μας, χρειάζεται μία ισχυρή δύναμη. Είμαι βέβαιος ότι τα βήματα, τα οποία θα κάνουν, θα είναι συνεχή και θετικά.
Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον κ. Μανιάτη και την κα Γιαννακόπουλου για την πολύ καλή συνεργασία, την οποία είχαμε όταν ασκούσαν κυβερνητικά καθήκοντα - του υπουργού ο κ. Μανιάτης και της γενικής γραμματέως η κα Γιαννακόπουλου - σε όλα τα επίπεδα, για την ανθρώπινη συμπεριφορά τους, για τη συνεργασία τους και για την επιχειρηματολογία τους.

ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ο ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Θέλω να θυμίσω στον κ. Μανιάτη, ο οποίος ηγήθηκε μιας προσπάθειας πολύ μεγάλης, εθνικής, για τα ενεργειακά θέματα της χώρας μας ότι πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται και να προσπαθεί, ώστε ο αγωγός φυσικού αερίου να μη σταματήσει στη Μεγαλόπολη. Ήδη υπάρχει συμβολή από όλους, ώστε να έχει την κατάλληλη διατομή προκειμένου να κατέβει προς τα κάτω. Η Καλαμάτα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα του φυσικού αερίου. Ο αγωγός έχει την κατάλληλη διατομή να συνεχίσει και προς Πάτρα - ξέρουμε βέβαια ότι χρειάζεται και ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας».
Ο Δήμαρχος σημείωσε πως στο πλαίσιο της συνάντησης συζήτησαν και για την προσπάθεια της Καλαμάτας να αναδειχθεί σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

Ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Γιάννης Μανιάτης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο Δήμαρχος, εκτός από ένας πρωτοπόρος του χώρου της Αυτοδιοίκησης, που έχει αποδείξει πώς μπορούν οι άνθρωποι που είναι πάνω και πέρα από κόμματα να είναι χρήσιμοι στην τοπική τους κοινωνία, είναι και προσωπικός φίλος, οπότε θέλω να του πω και δημόσια ένα «ευχαριστώ» για τη βοήθεια που μας έδωσε, όταν με τη Νάντια είχαμε τις μεγάλες αγωνίες στο Υπουργείο και μας βοήθησε ο Δήμαρχος με την πολύ μεγάλη εμπειρία που έχει.
Βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να συζητήσουμε με τους πολίτες της Καλαμάτας αυτό που συνιστά, κατά την άποψή μας, τη μεγάλη πρόκληση της ελληνικής κοινωνίας, που είναι στο μέσο μιας πολύ μεγάλης πολιτικής, κοινωνικής, αναπτυξιακής και ηθικής κρίσης: να μπορέσει να αναδείξει ένα νέο πολιτικό πόλο, που θα στηρίζεται στις προοδευτικές δυνάμεις, στο μεταρρυθμιστικό κέντρο, στη σύγχρονη ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική αριστερά, στη σοσιαλδημοκρατία, (...) σε μία κατεύθυνση φιλοευρωπαϊκή, προοδευτική, σε μια κατεύθυνση ειρήνης και ευημερίας.
Επειδή η Καλαμάτα, εδώ που βρισκόμαστε, έχει τα χαρακτηριστικά της αναδυόμενης πόλης, που διεκδικεί το δικό της ξεχωριστό ρόλο στο πολιτιστικό και αναπτυξιακό γίγνεσθαι της χώρας, ελπίζω ότι κι εμείς θα ακολουθήσουμε το θετικό παράδειγμα της Καλαμάτας».

a.JPGb.JPGc.JPGd.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech