Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Να παραμείνει το κατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς έναντι της ΚΑΚ

Επιστολή προς τον Μιχάλη Σάλλα, Πρόεδρο της Τραπέζης Πειραιώς, απέστειλε ο Δήμαρχος, με θέμα την παραμονή σε λειτουργία του καταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς έναντι της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί κατάστημα έναντι της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, στην οδό Σπάρτης 40, με πελατεία χιλιάδων συναλλασσομένων, προερχόμενη ιδίως από τους καταστηματάρχες της Κεντρικής μας Αγοράς, τους παραγωγούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Λαϊκή Αγορά (διενεργείται δίπλα στην Κεντρική Αγορά), τους πελάτες των καταστημάτων και των παραγωγών της Αγοράς, καθώς και από την πελατεία των καταστημάτων του Ιστορικού Κέντρου της Καλαμάτας, που βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Πολλοί εξ αυτών προέρχονται από χωριά του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και από χωριά του μεγαλυτέρου τμήματος της Μεσσηνίας και εξυπηρετούνται από το εν λόγω κατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς, δεδομένου ότι αυτό βρίσκεται πολύ κοντά και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

Πρόκειται για χιλιάδες ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είναι μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι εξυπηρετούνται από το κατάστημα αυτό άριστα. Επιπλέον, δεδομένου ότι στην Κεντρική Αγορά παρέχονται άνω των 600 θέσεις στάθμευσης, προτιμούν το εν λόγω Κατάστημα της Τραπέζης σας και χιλιάδες κάτοικοι της Καλαμάτας, καθώς βρίσκεται εκτός του κέντρου της πόλης και είναι εύκολη η πρόσβαση σ’ αυτό με αυτοκίνητο».

Ο Δήμαρχος εκφράζει το αίτημα, εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες των Συλλόγων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Αγορά και τη Λαϊκή Αγορά «περί παύσης λειτουργίας του προαναφερθέντος καταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς, να επανεξετασθεί το ενδεχόμενο αυτό».

Επισημαίνει, δε, τα εξής: «Αντιλαμβανόμασθε τα προβλήματα της σκληρής εποχής που διανύουμε, καθώς και την ανάγκη να λάβει η Τράπεζά σας δύσκολες αποφάσεις. Η διατήρηση, όμως, εν λειτουργία του καταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς έναντι της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας είναι ορθή για επιχειρηματικούς και χωροταξικούς λόγους, αλλά και για λόγους εξυπηρέτησης ενός τόσο μεγάλου συναλλακτικού κοινού, συνδεδεμένου με την περιοχή όπου βρίσκεται το κατάστημα, δεδομένης της έντονης διασύνδεσης της Τραπέζης Πειραιώς με τον αγροτικό – παραγωγικό και εμπορικό κόσμο».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech