Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επαναλειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Μετά από εργασίες συντήρησης, επαναλειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που βρίσκεται στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας. Πρόκειται για εγκατάσταση, η οποία μπορεί να συμβάλει στην αποτροπή ατυχημάτων για οδηγούς και πεζούς, καθώς τα παιδιά – μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Πάρκο – μαθαίνουν τους κανόνες και τη διαδικασία της ασφαλούς μετακίνησης, που θα τους είναι χρήσιμα για όλη τη ζωή τους.

Υπεύθυνη για τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής ορίσθηκε δημοτική αστυνομικός, με εξειδίκευση στο αντικείμενο (τηλ. επικοινωνίας: 27213 60750, 27213 60742). Επιπλέον, στην αποτελεσματική λειτουργία του θα συμβάλει το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής, με εκπροσώπους του και γραφείο στο Πάρκο, όπως συμφωνήθηκε σε συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Παπαμικρουλέα.
Ο Δήμαρχος, με επιστολή του, έχει ζητήσει από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας να ενημερώσει τα σχολεία στην περιφέρεια ευθύνης της, ώστε οι μαθητές να επισκεφθούν το Πάρκο.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech