Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αίθουσα στον Άρι για αθλητικές δραστηριότητες

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, ο Δήμαρχος ανέφερε, σχετικά με αίθουσα που έχει παραχωρηθεί κατά χρήση από τον πρώην Αγροτικό Συνεταιρισμό Άριος, ότι «τη Μεγάλη Τετάρτη θα παραδώσουμε στον Άρι μία διαμορφωμένη αίθουσα, η οποία θα είναι - εκτός των άλλων - για τις ανάγκες αθλητικών δραστηριοτήτων για μικρά παιδιά, οι οποίες είναι έξοχες και γίνονται με τη φροντίδα ανθρώπων, οι οποίοι αγαπούν και τα παιδιά και την περιοχή. Η συγκεκριμένη αίθουσα, η οποία έχει όλες τις προδιαγραφές, θα διατεθεί και στο Δημοτικό Σχολείο, για να μπορούν να αθλούνται τα παιδιά το πρωί». Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με χρηματοδότηση που προήλθε από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013 και συγκεκριμένα από τον άξονα LEADER.

aris-synetairismos 1

Ο Π. Νίκας προσέθεσε ότι «δίπλα, υπάρχει μία δεύτερη αίθουσα του Δήμου, η οποία θα έχει ανακατασκευαστεί μέχρι το φθινόπωρο και θα γίνει Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Άριος, μαζί με το Αθλητικό Κέντρο».

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟΥ

kleisto-polykladikou Medium

Ο Δήμαρχος ανέφερε, επίσης, ότι το κλειστό γυμναστήριο στο πρώην Πολυκλαδικό θα παραδοθεί μετά το Πάσχα. Οι εργασίες συντήρησης έγιναν με χρήματα του Δήμου, χωρίς καμία βοήθεια, ενώ οι ανάγκες του συγκροτήματος είναι πάνω από 500.000 ευρώ, επεσήμανε ο Π. Νίκας.
Η ευθύνη λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου του πρώην Πολυκλαδικού θα ανήκει στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος θα συνεργάζεται για τη λειτουργία του με την Εκπαίδευση, ώστε το πρωί να αθλούνται τα παιδιά των σχολείων του συγκροτήματος και το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα να εξυπηρετεί το κλειστό τις ανάγκες της νεολαίας.
Ο Δήμαρχος είπε ακόμη ότι οι εργασίες πλαστικοποίησης ανοικτών γηπέδων μπάσκετ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα. Τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, όπου θα διενεργηθεί πλαστικοποίηση, βρίσκονται το μεν ένα στη συμβολή της οδού Λυκούργου με την οδό Νέδοντος, το δε άλλο επί της οδού Ψαρών στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Τα γήπεδα είναι ασφαλτοστρωμένα και βρίσκονται εν λειτουργία. Επίσης, προβλέπονται εργασίες επισκευής της υπάρχουσας στρώσης πλαστικοποίησης ενός ανοικτού γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται εντός του χώρου του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

 

aris-synetairismos_1.JPGaris-synetairismos_2.JPGaris-synetairismos_3.JPGaris-synetairismos_4.JPGkleisto-polykladikou_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech