Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προς τακτοποίηση το αθλητικό κέντρο στα Κερασούλια Πηγών

Με απόφασή του, ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου εγκρίνει την επέμβαση από το Δήμο Καλαμάτας επί δασικής έκτασης με εμβαδόν 1.811,57 τετραγωνικών μέτρων, εντός της οποίας υφίσταται αθλητική εγκατάσταση, στη θέση Κερασούλια της Τοπικής Κοινότητας Πηγών στην περιοχή της Αλαγονίας. Δεν προβλέπεται καταβολή ανταλλάγματος χρήσης, αλλά ο Δήμος Καλαμάτας έχει υποχρέωση υποβολής εγκεκριμένης μελέτης αναδάσωσης, όσον αφορά σε έκταση με εμβαδόν ίδιο με εκείνο της έκτασης του αθλητικού κέντρου, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο.

Θα ακολουθήσει υπαγωγή όλων των κατασκευών του αθλητικού κέντρου στη διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρέτων κτισμάτων και κατόπιν θα εκδοθεί άδεια λειτουργίας. Έπεται η ηλεκτροδότηση του χώρου.
Σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ορισθεί συντονιστική επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του αθλητικού κέντρου και θα αποτελείται από τους Προέδρους των Κοινοτήτων Αρτεμισίας, Πηγών, Αλαγονίας και Νέδουσας, καθώς και από εκπρόσωπο του Δημάκειου Αθλητικού Συλλόγου.

kerasoulia_athlitiko_kentro_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech