Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Δήμαρχος μίλησε στη «Φωνή της Ελλάδoς»

Σήμερα, Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, ο Δήμαρχος έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΤ «Φωνή της Ελλάδος», που μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο και στους δημοσιογράφους Θάνο Σιαφάκα και Νατάσα Βησσαρίωνος. Αντικείμενο ήταν η αποστολή από το Δήμο Καλαμάτας και τα Νομικά του Πρόσωπα διαφόρων ειδών στο Ελληνικό Νηπιαγωγείο «Όμηρος» της Χειμάρρας Αλβανίας, σε 14 κιβώτια. Τα είδη που εστάλησαν, είναι: ηλεκτρονικός υπολογιστής, τηλεόραση, DVD, μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ, καθώς και γραφική ύλη (στυλό, μολύβια, φάκελοι, κιμωλίες, μπογιές, πλαστελίνες κ.λπ.).

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στις προτεραιότητες του Δήμου Καλαμάτας πρώτη θέση κατέχει η συνδρομή προς τους Έλληνες όπου γης, γι' αυτό και ο Δήμος ανταποκρίθηκε σε αίτημα χορηγίας, που υπεβλήθη από το Διευθυντή του Σχολείου. Φυσικά, δε λείπει η δραστηριοποίηση υπέρ των προσφύγων.
Κάλεσε, επίσης, τις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού, εφόσον έχουν ανάγκη κάποιων ειδών να το δηλώσουν στο Δήμο Καλαμάτας, που θα παράσχει βοήθεια ανάλογη των δυνατοτήτων του.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech