Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Φωτισμός στο «χιλιόμετρο»

Χθες, Δευτέρα 4 Απριλίου, και ώρα 20.30, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας, του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεκάδων συμπολιτών μας, η φωταγώγηση του νοτίου προβόλου λιμένα Καλαμάτας, που είναι γνωστό και ως «χιλιόμετρο».

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του τόνισε ότι τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν παρεμβάσεις για λόγους ασφαλείας, αποκλείοντας την πρόσβαση στις δύο σκάλες που οδηγούν στη στέψη του κυματοθραύστη, ενώ κατά μήκος του θα χαραχθεί κίτρινη γραμμή που θα επισημαίνει το πέρας του. Θα τοποθετηθούν βρύσες, παγκάκια και καλαθάκια για τα απορρίμματα και θα κατεδαφισθεί μέρος των τειχών που χωρίζουν το λιμάνι με τη μαρίνα ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στα καταστήματα της μαρίνας. Επίσης, εξετάζεται και το ενδεχόμενο λειτουργίας τουαλετών και εγκατάστασης καντίνας.

 

fotagogisixiliometrou_3_Medium.JPGfotagogisixiliometrou_4_Medium.JPGfotagogisixiliometrou_6_Medium.JPGfotagogisixiliometrou_8_Medium.JPGfvtagogisixiliometrou_1.JPGfvtagogisixiliometrou_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech