Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Φωταγώγηση νοτίου προβόλου λιμένα Καλαμάτας («χιλιόμετρο»)

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του νοτίου προβόλου λιμένα Καλαμάτας («χιλιόμετρο»).

Οι σχετικές εργασίες εγκατάστασης των φωτιστικών θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, οπότε θα γίνει η δοκιμή του φωτισμού.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα προχωρήσει σε περαιτέρω παρεμβάσεις για λόγους ασφαλείας, αποκλείοντας την πρόσβαση στις δύο σκάλες που οδηγούν στη στέψη του κυματοθραύστη, ενώ κατά μήκος του θα χαραχθεί κίτρινη γραμμή που θα επισημαίνει το πέρας του.
Επίσης, θα τοποθετηθούν παγκάκια και βρύσες.
Ο Δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, ανέφερε επίσης την πρόθεση του Δήμου να δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας της χερσαίας ζώνης του λιμένα με τη χερσαία ζώνη της μαρίνας, ώστε το κοινό εύκολα να μεταβαίνει στη μαρίνα για τον περίπατό του και για την υποστήριξη της εκεί οικονομικής δραστηριότητας. Σημείωσε, επίσης, ότι «η μαρίνα θα είναι πολύ διαφορετική με τον ποδηλατόδρομο που θα περάσει νότια της οδού Σαλαμίνος και με την ενοποίησή της με το λιμάνι».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech