Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξανδρο Χαρίτση συναντήθηκε ο Δήμαρχος το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2016. Ο κ. Χαρίτσης διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι από πλευράς Κυβέρνησης δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τη χρηματοδότηση για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού κατά το 2016, ενώ έγινε και επικοινωνία με το Υπουργείο Πολιτισμού. Είχε προηγηθεί, προ ημερών, αντίστοιχη διαβεβαίωση από τον Υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Ο Δήμαρχος, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, είπε χαρακτηριστικά πως «το Φεστιβάλ θα γίνει και θα φροντίσουμε να είναι και λαμπρό». Επίσης, σημείωσε ότι υπάρχει επικοινωνία με τη διατελέσασα επί σειράν ετών καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ κα Μαραγκοπούλου και βοήθεια από πλευράς της.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το μέλλον του Φεστιβάλ σχετίζεται με την ένταξή του στο ΕΣΠΑ, κάτι για το οποίο γίνεται προσπάθεια. Φέτος, η χρηματοδότηση εκ μέρους του Κράτους θα προέλθει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων θα επωμισθεί και πάλι ο Δήμος Καλαμάτας.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech