Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κέφι, ζωντάνια, γνώσεις στα Μυστικά της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 12/3

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Μαρτίου 2016, στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε ο τελικός των Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, δηλαδή των παιχνιδιών του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Τα καρναβαλικά πληρώματα συμμετείχαν με κέφι και ζωντάνια, χαρακτηριστικά που επικράτησαν σε όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών. Το Σάββατο διεξήχθησαν παιχνίδια για παιδιά, για ενήλικες, καθώς και για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιδόθηκαν τα βραβεία στους νικητές των quiz, της φάσης πλατείας και των θεμάτων του Πουγκιού της Πριγκίπισσας, ως εξής:

QUIZ

Στο πρώτο quiz, όπου απαιτείτο να φάνε οι καρναβαλιστές τούρτα με δεμένα χέρια νικητής ήταν το γκρουπ 17, ενώ στο δεύτερο που περιελάμβανε διαγωνισμό golf ήταν το Νο 12.
Στο τρίτο quiz αναδείχθηκε νικητής το γκρουπ 10, καθώς νίκησε στον τελικό του ποδοσφαίρου με δεμένα πόδια.
Το Νο 23 πρώτευσε στο 4ο quiz, αφού κατάφερε να κάνει τις περισσότερες κινήσεις, 57 τον αριθμό, χωρίς να πέσει στο παιχνίδι twister.
Στο 5ο quiz νικητής ήταν το γκρουπ 12, καθώς τερμάτισε πρώτο στο ιδιότροπο «φιδάκι», που είχε σχηματιστεί στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου.

ΦΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Στη φάση πλατείας νικητής ήταν το γκρουπ Νο 17, καθώς έφτιαξε το μεγαλύτερο σακάκι του καρναβαλιού, επιφάνειας 177 τετρ. μέτρων, στην προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας.

ΠΟΥΓΚΙ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ

Στα θέματα που αφορούσαν στο Πουγκί της Πριγκίπισσας, τα οποία είχαν χαρακτήρα ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, οι τρεις πρώτοι νικητές ήταν: 1ο το γκρουπ Νο 17, 2ο το Νο10 και 3ο το γκρουπ Νο 13.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Στα παιχνίδια του τελικού, το γκρουπ 23 ανεδείχθη νικητής στο παιχνίδι για παιδιά, το Νο 17 στο παιχνίδι του ιπποπόταμου και πάλι το Νο 23 στο τρίτο παιχνίδι, που ήταν και για ενήλικες και για παιδιά.
Τα ονόματα των μεγάλων νικητών θα ανακοινωθούν προσεχώς σε ειδική εκδήλωση.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech