Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Παραιτήθηκε η Βίκυ Μαραγκοπούλου

Παραιτήθηκε από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας η Βίκυ Μαραγκοπούλου, που διετέλεσε επί 21 χρόνια καλλιτεχνική διευθύντριά του, ενώ επί σειράν ετών διηύθυνε τη Δημοτική Σχολή Χορού και προ καιρού συνταξιοδοτήθηκε. Με επιστολή της, ευχαρίστησε την πόλη, τους φορείς και τους συνεργάτες για την επιτυχημένη πορεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Δήμαρχος, με επιστολή του, την παρεκάλεσε να ανακαλέσει την παραίτησή της και την ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσφορά της προς την πόλη. Με έτερη επιστολή της, η κυρία Μαραγκοπούλου επέμεινε στην απόφασή της περί παραιτήσεως.

Οι σχετικές επιστολές θα δοθούν στη δημοσιότητα μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, η οποία άμεσα θα προκηρύξει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί κανονικά το 2016, μετά τη συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά και με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξανδρο Χαρίτση, οι οποίοι δεσμεύθηκαν ότι η Κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει και φέτος (μερικώς) τη μεγάλη αυτή καλλιτεχνική εκδήλωση.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech