Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Έργο μείζονος σημασίας ο δρόμος Καλαμάτας – Ριζομύλου

Με αφορμή δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου, ο Δήμος Καλαμάτας διαφωνεί απολύτως με την εκδοχή σε νέα λύση για το δρόμο Καλαμάτας – Ριζομύλου.

Η μοναδική λύση είναι η νέα χάραξη του δρόμου Καλαμάτας – Ριζομύλου και το έργο αυτό είναι μείζονος σημασίας για το δήμο Καλαμάτας, αφού είναι συνδεδεμένο τεχνικο-οικονομικά με το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων της περιοχής μας και θα εξυπηρετεί μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, όπως είναι η δυτική πλευρά της Καλαμάτας.

Ο Δήμος Καλαμάτας εμμένει σταθερά στη συγκεκριμένη άποψη, διότι εξυπηρετεί και την προοπτική ολόκληρης της Μεσσηνίας. Τώρα υπάρχει η μοναδική ευκαιρία χρηματοδότησης του δρόμου Καλαμάτας – Ριζομύλου με νέα χάραξη, λόγω της μελετητικής του ωριμότητας. Η άποψη για νέες μελέτες βελτίωσης του υπάρχοντος δρόμου μάλλον οδηγεί το έργο στις ελληνικές καλένδες.
Ο Δήμαρχος και ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσουν να παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους για νέα χάραξη και κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου, από την Καλαμάτα και τουλάχιστον μέχρι το Ριζόμυλο.

a-kalamata-rizomylos.JPGh-kalamata-rizomylos.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech