Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκπαιδευτική εκδρομή της Δημοτικής Σχολής Χορού

Με αισιοδοξία αποχαιρετά το 2015 η Δημοτική Σχολή Χορού. Μετά την πολύ επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη παράσταση, που υπήρξε αποτέλεσμα της συνεργασίας της Σχολής με το Δημοτικό Ωδείο, πραγματοποίησε και φέτος την πολιτιστική - εκπαιδευτική εκδρομή, που εδώ και τρία χρόνια οργανώνεται με πρωτοβουλία της Διευθύντριας της Σχολής Κατερίνας Κασιούμη και με την πολύτιμη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων της «Φάρις».

Η παράσταση που παρακολούθησαν οι μαθήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ήταν το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», σε μουσική Λούντβιχ Μίνκους και χορογραφία Αλεξάντερ Γκόρσκι. Το Κλασικό Μπαλέτο της Μόσχας με σολίστ τους Αναστασία Στασκέβιτς και Ιγκόρ Τσβίρκο επιβεβαίωσε τη φήμη του ως ένα από τα μεγαλύτερα κρατικά μπαλέτα της Ρωσίας, πυλώνας της ρωσικής χορευτικής παράδοσης.
Η Διευθύντρια και το προσωπικό της Σχολής εύχονται το 2016 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και νέες εμπειρίες, που θα δυναμώνουν και θα καλλιεργούν την σχέση των μαθητριών με την τέχνη και τον πολιτισμό.

ekpaideftiki-ekdromi.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech