Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εξωτερικοί συνεργάτες θα συγκεντρώνουν χορηγίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», στη συνεδρίασή του της 28ης Δεκεμβρίου 2015, αποφάσισε να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες, που θα επιλεγούν αργότερα, τη συγκέντρωση χορηγιών για την οικονομική ενίσχυση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Η αμοιβή των εξωτερικών συνεργατών θα κυμαίνεται ανάλογα με το ποσό που θα συγκεντρωθεί, ως εξής:

- Από 0 έως 50.000 € ως έσοδο χορηγιών, το ποσοστό επί των εισπραχθεισών χορηγιών θα είναι 12% επί του ποσού των χρηματικών χορηγιών πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α .

- Από 50.000 € έως 150.000 € ως έσοδο χορηγιών, το ποσοστό επί των εισπραχθεισών χορηγιών θα είναι 16% επί του ποσού των χρηματικών χορηγιών πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α .

- Από 150.000 € και πάνω ως έσοδο χορηγιών, το ποσοστό επί των εισπραχθεισών χορηγιών θα είναι 15% επί του ποσού των χρηματικών χορηγιών πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α .

Βασικός στόχος είναι να συνεχίσει το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού να είναι χορευτικό γεγονός εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, καθώς και να διατηρήσει την υψηλή του ποιότητα παραμένοντας επίκαιρο και καινοτόμο.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, κρίθηκε απαραίτητη η συνεργασία εξωτερικών συνεργατών για τη συγκέντρωση χορηγιών, τόσο για λόγους ελάφρυνσης του κόστους από πλευράς Δήμου, αλλά και για λόγους έμπρακτης υποστήριξης του θεσμού από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της Καλαμάτας και ευρύτερα.

Επίσης, από το ΔΣ εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕ «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Βίκυ Μαραγκοπούλου να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες για την ανάθεση σχετικών υπηρεσιών σε εξωτερικούς συνεργάτες.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech