Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ομαλή η μετάπτωση στη Βασιλέως Γεωργίου με αμφίδρομη κίνηση

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στη Βασιλέως Γεωργίου και στα δύο ρεύματα, μετά την αμφιδρόμηση στο τμήμα μεταξύ Αριστομένους και Φαρών, με τη βοήθεια και της Δημοτικής Αστυνομίας, επεσήμανε ο Δήμαρχος μιλώντας στους δημοσιογράφους, σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015. Προσέθεσε, δε, ότι θα υπάρξει σήμανση με μεγαλογράμματες πινακίδες, που θα κατευθύνουν όποιον επιθυμεί να μεταβεί από την Αριστομένους προς Φαρών, Ακρίτα, Ηρώων.

Μετά την κυκλοφοριακή παρέμβαση της αμφιδρόμησης και την εγκατάσταση νέου φωτισμού στη Βασιλέως Γεωργίου, γίνεται σαφής η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής. Επιπλέον, διευρύνεται το κέντρο και αποκτούν βελτιωμένη προβολή τα καταστήματα του νότιου κλάδου της Βασιλέως Γεωργίου. Σημειώνεται, επίσης, ότι γρήγορα θα γίνει παρέμβαση και στην οδό Ασκληπιού, καθώς και εργασίες αναβάθμισης της πλατείας του Ιερού Ναού Ταξιαρχών.

Ο Π. Νίκας τόνισε πως ύστερα από τη λειτουργία του περιμετρικού η Βασιλέως Γεωργίου θα καταστεί δεύτερη είσοδος και έξοδος της πόλης, μετά την Αρτέμιδος. 

Με την αμφιδρόμηση ολοκληρώνεται ένα έργο αξίας άνω των 12 εκατ. ευρώ, ποσόν που κόστισε η διάνοιξη της Βασιλέως Γεωργίου και πλέον η οδός αυτή θα κυκλοφορείται από την αρχή μέχρι το τέλος της, παρέχοντας ταχεία και ασφαλή έξοδο και είσοδο στην Καλαμάτα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech