Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

«Άναψαν» δέντρα στη Θουρία και στο Πλατύ

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στη Θουρία. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά έδωσε και ευχές για καλές αποδόσεις στη συγκομιδή του ελαιοκάρπου και καλές τιμές, ενώ με τη βοήθεια των παιδιών φωταγώγησε το δένδρο.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Πλατύ. Ο Π. Νίκας εξέφρασε την ευχή να είναι το 2016 καλύτερο από φέτος και προέτρεψε τους πολίτες να κοιτάξουν γύρω τους και να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Τόνισε, δε, πως θα έχουμε λιγότερα προβλήματα αν συνεννοούμαστε, αν είμαστε ενωμένοι και αν δεν φιλονικούμε.

Η φωταγώγηση του δένδρου έγινε από το Δήμαρχο και τα μικρά παιδιά, παρουσία πολλών κατοίκων, ενώ έντονη ήταν η παρουσία και πολλών παιδιών αθιγγάνων. Μάλιστα, ο Δήμαρχος και ομάδα παιδιών είπαν τα κάλαντα.

Ακολούθως, ομάδα γυναικών που διδάσκεται παραδοσιακούς χορούς με τη βοήθεια της Επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου, απέδωσε χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα στο Μάντζειο δημοτικό κτήριο.

Τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων στη Θουρία και στο Πλατύ ομόρφυνε με τις μουσικές της η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech