Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Καράβι φωτεινό για τα Χριστούγεννα στο λιμάνι της Καλαμάτας

Ένα φωτεινό καράβι επισημαίνει την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στην κεντρική προκυμαία Καλαμάτας, από το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2015. Το φωταγώγησε, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, ο Δήμαρχος, έχοντας πλάι του την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και την Εύα Χριστοδούλου, «αργυρή» Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, ενώ μετά τη φωταγώγηση απελευθερώθηκαν στον ουρανό δεκάδες αερόστατα.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χάρη Βγενή και τα μέλη του ΔΣ για τις δράσεις που αναπτύσσουν με επίκεντρο την Παραλία Καλαμάτας, τονίζοντας ότι η Παραλία είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης μας. Έδωσε, επίσης, τις προσήκουσες ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, τονίζοντας ότι κι άλλες φορές πέρασε ο ελληνικός λαός κρίσεις κι ευχήθηκε να έχουμε δύναμη και υπομονή, για να ξεπεράσουμε και την παρούσα. Εξέφρασε ακόμη την ευχή να είναι το 2016 καλύτερο από τη φετινή χρονιά.

Σημειώνεται πως της φωταγώγησης του καραβιού προηγήθηκε τρέξιμο ή περπάτημα στο πεζοδρόμιο της οδού Ναυαρίνου με στολή του Αϊ-Βασίλη,  μέχρι το ξενοδοχείο Elite, στο πλαίσιο εκδήλωσης με την ονομασία 1ο Santa Fun and Run.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 16.30, με αφετηρία την κεντρική προκυμαία στο λιμάνι της Καλαμάτας και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον Αθλητικό Όμιλο «Ακρίτας» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μάνης.
Τη φωταγώγηση του καραβιού εν όψει των Εορτών διοργάνωσαν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας και ο Δήμος Καλαμάτας, με συνδυασμό δράσεων εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μάνης, μέλη του οποίου προσέφεραν νόστιμες ζεστές τηγανίτες στο κοινό. Σημειώνεται πως την εκδήλωση κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech