Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο κέντρο και στην Παραλία

Μπορεί ακόμη ο καιρός στην Καλαμάτα και την περιοχή της να μη θυμίζει ακριβώς ...χειμώνα, όμως η Χριστουγεννιάτικη περίοδος έχει ξεκινήσει. Ο Δήμος Καλαμάτας, αλλά και ιδιώτες, τοποθετούν στολίδια και ήδη τα βράδια ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος είναι εμφανής και όμορφος. Λαμπιόνια πολύχρωμα, αστέρια, φωτεινά καραβάκια στην Παραλία ανάβουν το βράδυ υποδεικνύοντας πως η γιορτή έρχεται. Σύντομα θ' ανάψουν και τα λαμπιόνια, των οποίων η τοποθέτηση στις μουριές του νότιου πεζοδρομίου της οδού Ναυαρίνου ολοκληρώνεται.

Στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και στη βόρεια πλευρά της εγκαταστάθηκαν 10 δεντρόσπιτα, από τη Διοκλής ΑΕ, τα οποία έχουν παραχωρηθεί σε χειροτέχνες και παραγωγούς τοπικών προϊόντων, με ενοίκιο, για την περίοδο από 4 Δεκεμβρίου 2015 έως 7 Ιανουαρίου 2016.
Ακολούθησε η εγκατάσταση 6 παραμυθόσπιτων από την ΚΕ «Φάρις» στο νότιο τμήμα της Πλατείας, τα οποία θα παραχωρηθούν σε συλλόγους, για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και άλλων δράσεων. Φυσικά, στην Κεντρική Πλατεία θα λειτουργήσει και το καρουζέλ.
Ταυτόχρονα, η Διεύθυνση Γεωτεχνικών του Δήμου Καλαμάτας φυτεύει σε επίκαιρα σημεία της πόλης, στο κέντρο και στην Παραλία, αλεξανδρινά και κυκλάμινα, τα οποία προσδίδουν χρώμα στην Καλαμάτα, εν όψει της εορταστικής περιόδου.
Θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και του καραβιού στην Παραλία, όπως και η φωταγώγηση δένδρων σε πολλές Τοπικές Κοινότητες. Όπως κάθε χρόνο, δεκάδες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στην πόλη και στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Καλαμάτας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech