Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συγκέντρωσαν στο Β΄ ΚΑΠΗ 52 κιβώτια με ρούχα και παπούτσια για τους πρόσφυγες

Τα μέλη και οι φίλοι του Β΄ ΚΑΠΗ συγκέντρωσαν 52 κιβώτια με είδη αναγκαία για τους πρόσφυγες, όπως ρουχισμό, παπούτσια, παιδικά είδη, κουβέρτες, παπλώματα κ.ά. Αποδέκτης είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη Μυτιλήνη και η μεταφορική εταιρεία Σπουργίτη, προς την οποία εκφράζονται θερμές ευχαριστίες, τα μετέφερε στην Αθήνα δωρεάν, όπου τα παρέδωσε σε αποθήκη, απ' όπου θα μεταφερθούν στη Λέσβο.

Τα μέλη και οι φίλοι του Β΄ ΚΑΠΗ συγκεντρώνουν, επίσης, μέχρι 20/12 συσκευασμένα τρόφιμα για τους πρόσφυγες, όπως κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, καθώς και υγειονομικό υλικό, που θα σταλούν και πάλι στη Μυτιλήνη.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ

Υπενθυμίζεται πως ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, διοργανώνουν με επίκεντρο το Β΄ ΚΑΠΗ σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου 2015, Παρασκευή και Σάββατο αντιστοίχως, με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:
• Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Β΄ ΚΑΠΗ Δήμου Καλαμάτας (συνοικισμός Κουφού Ελιές, περιοχή Ράχης) την Παρασκευή 11/12/2015, ώρες 09.00 έως 14.00 και το Σάββατο 12/12/2015, ώρες 09.00 έως 14.00. Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για ραντεβού στα γραφεία του στο τηλέφωνο: 27210 21426, Όλγα Παπαδοπούλου.
• Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Β΄ ΚΑΠΗ Δήμου Καλαμάτας (συνοικισμός Κουφού Ελιές, περιοχή Ράχης) το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00.
Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Β΄ ΚΑΠΗ

Επίσης, την Κυριακή 13/12 τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουσείο Μπενάκη και στο Μουσείο Ακρόπολης.
Σημειώνεται, τέλος, ότι στις 18/12 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Β΄ ΚΑΠΗ, με σκετς, ποιήματα, τραγούδια και σχόλια, ενώ θα περιλαμβάνει εορταγορά.

1Medium.JPG2_Medium.JPG3_Medium.JPG4_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech