Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αύριο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 ανακύκλωση συσκευών στην Καλαμάτα

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και μεταξύ 10.00 και 14.00, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, επί της οδού Κροντήρη έναντι Εθνικής Τράπεζας, δράση ανακύκλωσης με έμφαση στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.

Τη δράση αυτή διοργανώνει ο Σκάι σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., το Δήμο Καλαμάτας και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!

Στο σημείο συνάντησης, το κοινό μπορεί να φέρει όλες τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές του συσκευές (κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κ.ά.) και παράλληλα να μάθει τη διαδικασία και τον τρόπο της ανακύκλωσής τους. Επίσης, εταιρείες που έχουν ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση, μπορούν να τις φέρουν στο χώρο της δράσης, όπου θα τους δοθεί «Βεβαίωση Ανακύκλωσης».
Επίσης, στον ίδιο χώρο, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης θα διανέμει ενημερωτικό υλικό για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».
Ακόμα, ειδικά για το γυαλί, θα ενημερωθούν οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεών τους από τον μπλε κώδωνα.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ «ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ»
ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Ο Δήμος Καλαμάτας θα μετάσχει με στελέχη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων, που θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό. Επίσης, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δράσης ανακύκλωσης να τηλεφωνούν στους αριθμούς 6936 556448 (Διευθυντής Δήμου Καλαμάτας Γιάννης Παπαδόπουλος) και 6947 995566 (Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος) και να δηλώνουν ότι διαθέτουν παλιές συσκευές προς ανακύκλωση, ώστε να περνά και να τις παραλαμβάνει από τις οικίες τους όχημα του Δήμου Καλαμάτας.

ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

Στο χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, θα μπουν σε κλήρωση για ένα ποδήλατο, ενώ θα δοθούν και αναμνηστικά δώρα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech