Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ν. Ζαχαριάς στο Δημαρχείο

Σήμερα, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκε το Δημαρχείο ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νικόλαος Ζαχαριάς και συναντήθηκε, στο πλαίσιο των διοικητικών του καθηκόντων, με το Δήμαρχο. Ο κ. Ζαχαριάς διδάσκει στη Σχολή της Καλαμάτας και διευθύνει το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας, ενώ τη συζήτηση που είχαν με το Δήμαρχο απασχόλησε το θέμα των υποδομών του Πανεπιστημίου.

Ο Δήμος, εδώ και 4 χρόνια, έχει παραχωρήσει οικίσκους του Ανατολικού Κέντρου, στη βόρεια πλευρά του, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του Πανεπιστημίου στην Καλαμάτα, ενώ σ' αυτό διατίθενται και εκείνοι των οποίων λήγει η περίοδος ενοικίασης. Υπάρχει διάθεση περαιτέρω παραχώρησης, ώστε να διαμορφωθεί πανεπιστημιακό campus, προκειμένου να υπηρετηθεί η εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου.

Τονίζεται πως η εξωστρέφεια είναι γεγονός, καθώς φέτος λειτουργεί για πρώτη φορά στην Καλαμάτα αγγλόγλωσσο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, με θέμα «Πολιτισμικά υλικά και τεχνολογίες», το οποίο παρακολουθούν 19 μεταπτυχιακοί φοιτητές, η προέλευση δύο εκ των οποίων είναι από τις ΗΠΑ και τη Σλοβακία. 

DSCN0200_Medium.JPGDSCN0201_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech