Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 18 Νοεμβρίου 2015

Στην 14η/2015 συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14.00, πραγματοποιήθηκαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

1. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Επιφανίου Θεοδωρόπουλου από την οδό Ιεζεκιήλ Βελανιδιώτη. Εγκρίθηκε και η μονοδρόμηση θα πραγματοποιηθεί με την κατάλληλη σήμανση έως την οδό Αφροδίτης, με προτεινόμενη κίνηση των οχημάτων από δύση προς ανατολή.

thema 1 monodromisi epifaneiou

2. Απαγόρευση στάθμευσης μεγάλων οχημάτων (φορτηγών, λεωφορείων, βυτίων, κ.λπ) στις οδούς Κυβέλου και Μαρπίσσης. Εγκρίθηκε.

thema 2 apagorefsi stathmefsis

3. Έγκριση κυκλοφοριακής σύνδεσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου για μελλοντικό «Πρατήριο υγρών καυσίμων». Εγκρίθηκε με την αιτιολογία ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.
4. Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, για «Ανέγερση ισογείου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος». Εγκρίθηκε διότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την ορατότητα και την απόσταση μεταξύ εισόδου-εξόδου και άλλης οδού.
5. Επίσπευση διαδικασιών για τη σύνταξη πράξης αναλογισμού, για τη διάνοιξη τμήματος της οδού Ψαρών, του Ρυμοτομικού Σχεδίου Καλαμάτας, από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό Καποδιστρίου, μεταξύ του Ο.Τ 505 και του Πάρκου του ΟΣΕ. Εγκρίθηκε με το σκεπτικό ότι η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα πραγματοποιείται μέσω αδιαμόρφωτης οδού παραπλεύρως του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων και αποτελεί το μοναδικό αδιάνοικτο τμήμα της οδού Ψαρών.

thema 5 dianoixi


6. Δημιουργία Παιδικής Χαράς στην οδό Ερρίκου Σλήμαν. Εγκρίθηκε. Η περιοχή όπου θα κατασκευασθεί η παιδική χαρά είναι στα Γιαννιτσάνικα, νοτίως της οδού Λακωνικής και ο απαραίτητος εξοπλισμός θα τοποθετηθεί με τη διαδικασία της προμήθειας και τοποθέτησης από εταιρεία κατασκευής οργάνων μετά από δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό. Το θέμα παραπέμπεται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech