Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης: μη σταθμεύετε σε οδούς όπου θα γίνουν εργασίες

Εντείνονται οι προσπάθειες για την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, δεδομένου ότι πρέπει να αποπερατωθεί μέχρι τέλους του 2015.

Για το σκοπό αυτό, από αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και για τουλάχιστον 15 ημέρες, δύο συνεργεία θα τοποθετούν κεντρικούς τροφοδοτικούς αγωγούς, σε δρόμους της Καλαμάτας με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων. Αναγκαία προϋπόθεση ώστε να εκτελεσθούν οι εργασίες αυτές είναι να μη σταθμεύουν οι οδηγοί τα οχήματά τους στα τμήματα των παρακάτω οδών, ώστε να προχωρήσει ομαλά η κατασκευή του έργου και να διενεργείται η κυκλοφορία των οχημάτων.
Επισημαίνεται ότι ένα συνεργείο θα εγκαταστήσει αγωγούς επί της οδού Αρτέμιδος, από τη Λαιΐκων μέχρι την Αγίου Γεωργίου, στη συνέχεια επί της οδού Αγίου Γεωργίου από την Αρτέμιδος μέχρι την Μπουλούκου και τέλος επί της οδού Μπουλούκου από την Αγίου Γεωργίου μέχρι την Αθηνών.
Έτερο συνεργείο θα τοποθετήσει αγωγούς επί της οδού Μαυρομιχάλη, από την οδό Παλαιολόγου μέχρι το γήπεδο του Μεσσηνιακού.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ

Σημειώνεται πως η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 αναβάλλεται.

antikatastasi-solinon-ydrefsis_1.jpgantikatastasi-solinon-ydrefsis_2.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech