Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα αυτό, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης είχε ιδιαίτερη συνάντηση με το Δήμαρχο για λίγη ώρα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συναντήθηκε με αιρετούς του Δήμου Καλαμάτας και άλλων Δήμων.

Ο Π. Νίκας καλωσόρισε τον κ. Μεϊμαράκη και ανέφερε ότι τον ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα του Δήμου. Προσέθεσε, δε, ότι «η ενότητα σε όλα τα επίπεδα στο χώρο μας είναι διασφαλισμένη στο οποιοδήποτε αποτέλεσμα».

Ο Β. Μεϊμαράκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι με την επίσκεψή του στο Δημαρχείο θέλει να εκπέμψει το μήνυμα πως «η Νέα Δημοκρατία ως αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και ως κόμμα, θεωρεί ότι πρέπει να έχει μία σωστή και αναγκαία θεσμική συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, για να μπορεί να έχει από πρώτο χέρι τις απόψεις των προβλημάτων των δημοτών, όπως εσείς τα ζείτε, όταν στην καθημερινή επαφή σας τα αναφέρουν. Και πρέπει η κεντρική Κυβέρνηση να γνωρίζει και να μπορεί να συνεννοείται με την Αυτοδιοίκηση γι’ αυτά τα ζητήματα. Γι’ αυτό ακριβώς θέλησα να ξεκινήσω την επίσκεψή μου, ερχόμενος εδώ, βλέποντας το Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη, για να εκπέμψω αυτό το μήνυμα».

Προσέθεσε πως στην αγωνία των πολιτών «οφείλουμε να απαντήσουμε με θετικές προτάσεις κι αυτό θα κάνει η Νέα Δημοκρατία. (…) Στόχος μου είναι να προχωρήσουμε στη σύνταξη ενός προγράμματος, εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της χώρας, με συμμετοχή στο διάλογο και των παραγωγικών φορέων και κυρίως της Αυτοδιοίκησης, ώστε να έχουμε μία πυξίδα για το πού θα πάει η χώρα».

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε την αναγκαιότητα άμεσης αξιοποίησης του ΕΣΠΑ, απεμπλοκής των μεγάλων έργων και αποκρατικοποιήσεων, διενέργειας των διαρθρωτικών αλλαγών και καταβολής οφειλομένων εκ μέρους του Δημοσίου προς την Αυτοδιοίκηση και ιδιώτες. Τόνισε, δε, ότι η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί απέναντι σε κάθε υφεσιακό μέτρο και θα υπερψηφίσει κάθε διαρθρωτικό και αναπτυξιακό μέτρο.

DSCN9967_Medium.JPGDSCN9972_Medium.JPGDSCN9976_Medium.JPGDSCN9977_Medium.JPGDSCN9978_Medium.JPGDSCN9979_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech