Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ανάγκη παράτασης μέχρι 31/12 των συμβάσεων για υπαλλήλους σε προνοιακές Δομές

Για την ανάγκη παράτασης μέχρι το τέλος του 2015 των συμβάσεων, όσον αφορά σε υπαλλήλους που υπηρετούσαν έως το τέλος Σεπτεμβρίου σε προνοιακές Δομές του Δήμου, έκανε λόγο ο Δήμαρχος, σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Π. Νίκας ανέφερε τα εξής:

«Υπήρχαν κάποιοι συνεργάτες μας εδώ, υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν έρθει μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Πληρώνονταν από το ΕΣΠΑ και οι συμβάσεις αυτές έληξαν στις 30 Σεπτεμβρίου. Αυτοί οι εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου κάλυπταν ανάγκες στο Δημοτικό Παντοπωλείο, στο Δημοτικό Εστιατόριο, στο Δημοτικό Φαρμακείο, στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους και με τη λήξη της σύμβασής τους υπάρχει πρόβλημα με τις συγκεκριμένες Δομές.

Υπάρχει υπόσχεση από πλευράς Κυβέρνησης, ρητή και από πλευράς του Υφυπουργού κ. Χαρίτση ότι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και με χρηματοδότηση αν δεν μπορούν από το ΕΣΠΑ, από τον κρατικό προϋπολογισμό, να κρατηθούν αυτοί οι εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου μέχρι 31/12/2015».

Ο Δήμαρχος προσέθεσε πως αυτή θα ήταν μια καλή εξέλιξη, ενώ μέσα σε αυτό το τρίμηνο μπορεί να εξετασθεί το θέμα της στήριξης προς αυτές τις Δομές.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech