Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο Μέγαρο Χορού

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο ενός έργου που θα οδηγήσει σε ανάπλαση μέχρι την οικοδομική γραμμή της οδού Νέδοντος. Σημειώνεται πως ο προγραμματισμός των εργασιών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή δυσκολία όσον αφορά στη διενέργεια του Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας 2015, που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Χορού και σε άλλες αίθουσες του Δήμου, από τις 14 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Επίσης, σχετικά με άλλα έργα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ, έχουν ξεκινήσει και πάλι οι εργασίες για την αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο με σωληνώσεις νέας τεχνολογίας, αφού πληρώθηκαν τα οφειλόμενα στον εργολάβο. Είναι, δε, θέμα ημερών να αρχίσουν και πάλι εργασίες για την αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και ιστών φωτισμού στην Αρτέμιδος και τη Νέα Είσοδο, ενώ εντός των ημερών ξεκινά και πάλι η διενέργεια εργασιών για την ανάπλαση του προαυλίου του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Χριστού.

 

ergasies-ston-perivallonta-xoro-megarou-xorou_1.JPGergasies-ston-perivallonta-xoro-megarou-xorou_2.JPGergasies-ston-perivallonta-xoro-megarou-xorou_3.JPGergasies-ston-perivallonta-xoro-megarou-xorou_4.JPGergasies-ston-perivallonta-xoro-megarou-xorou_5.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech