Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ενημέρωση από το Δήμο στους νέους φοιτητές

Ένα καλαίσθητο φυλλάδιο, γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες για τους νέους φοιτητές και σπουδαστές, που πέτυχαν στις Σχολές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, ετοίμασε και διανέμει ο Δήμος. Στη μία του όψη απεικονίζεται χάρτης της Καλαμάτας και στην άλλη υπάρχει πλήθος χρηστικών πληροφοριών που αφορούν στην καθημερινότητα των φοιτητών και σπουδαστών, σχετικά με την πρόσβαση και τη μετακίνηση στην πόλη, τα καταλύματα και τη σίτιση, διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες, Τράπεζες κ.λπ.

Σε σχετικό μήνυμα, ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων επισημαίνει προς τους νέους φοιτητές και σπουδαστές πως «ο Δήμος μας επιδιώκει να σας βοηθήσει κατά την αρχική περίοδο της εγκατάστασής σας, με Γραφείο Υποστήριξης Φοιτητών. Σας δίδεται ακόμη η δυνατότητα, μέσα από τους Πολιτιστικούς Φορείς του Δήμου, να ασχοληθείτε με την εκμάθηση μουσικών οργάνων, τη ζωγραφική και τις πλαστικές τέχνες και να ανατρέξετε σε ένα τεράστιο πλούτο βιβλίων για την εκπόνηση εργασιών και τη γενικότερη μόρφωσή σας». Ο Δήμαρχος εύχεται στα νέα παιδιά καλή επιτυχία στο δρόμο της γνώσης, τον οποίο θα διαβούν στην Καλαμάτα και καλή διαμονή.
Επισημαίνεται πως το Γραφείο Υποστήριξης Φοιτητών παρέχει πληροφορίες στους νέους φοιτητές, ώστε να διευκολύνει την εγκατάστασή τους στην Καλαμάτα. Αρμόδια υπάλληλος είναι η Σταυρούλα Τζιαμουράνη, τηλ. 27210 63451.

DHMOS_KALOSORISMA_1_1_Medium.jpgDHMOS_KALOSORISMA_2_1_Medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech