Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πρόσβαση στη Βασιλέως Γεωργίου και στο βόρειο ρεύμα της

Στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και στο τμήμα της από την Ασκληπιού μέχρι τη Φαρών, εκτελούνται έργα αυτήν την περίοδο που αφορούν στην επέκταση της νησίδας μέχρι τη Φαρών και η πρόσβαση από την Ασκληπιού απευθείας στο βόρειο ρεύμα της Βασ. Γεωργίου είναι αδύνατη.

Προκειμένου να μην προκαλείται κυκλοφοριακή δυσχέρεια, παρακαλούνται όσοι οδηγοί ακολουθούν τη Βασιλίσσης Όλγας και επιθυμούν να βρεθούν στο βόρειο ρεύμα της Βασιλέως Γεωργίου, με κατεύθυνση προς κέντρο, να μη χρησιμοποιούν την οδό Ασκληπιού. Θα διευκολυνθούν πολύ εάν ακολουθήσουν τη Βασιλίσσης Όλγας, στρίψουν αριστερά στη Φαρών και πάλι αριστερά στη Βασιλέως Γεωργίου, όπου θα βρεθούν απευθείας στο βόρειο ρεύμα της, αποφεύγοντας το εργοτάξιο.

bas-georgiou-dimarxos.JPGbas-georgiou-prosbasi-sto-boreio-meros-tis_1.JPGbas-georgiou-prosbasi-sto-boreio-meros-tis_2.JPGbas-georgiou-prosbasi-sto-boreio-meros-tis_3.JPGbas-georgiou-prosbasi-sto-boreio-meros-tis_4.JPGbas-georgiou-prosbasi-sto-boreio-meros-tis_5.JPGbas-georgiou-prosbasi-sto-boreio-meros-tis_6.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech