Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Λευκή Νύχτα 2015: τόνωση για τους επαγγελματίες, συμφέρουσες αγορές και ψυχαγωγία για το κοινό!

Χιλιάδες κόσμου στην Καλαμάτα, από την πόλη και την περιοχή της, καθώς και από όλη την Πελοπόννησο και πέραν αυτής, απόλαυσαν τη Λευκή Νύχτα, που ξεκίνησε το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και τελείωσε το ξημέρωμα της Κυριακής. Η έλευση χιλιάδων επισκεπτών ήταν αντιληπτή και από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, που έφθασαν μέχρι τις παρυφές της πόλης.

kosmos-aristomenous

kosmos-psonizei 1

Η κίνηση υπήρξε μεγάλη στα εμπορικά καταστήματα κι όπου υπήρχαν προσφορές, που έδιναν ...κάτι παραπάνω στο αγοραστικό κοινό, επικράτησε το αδιαχώρητο. Επίσης, σε καφετέριες, κέντρα διασκέδασης, ταβέρνες και ψητοπωλεία, του κέντρου και της Παραλίας, κατεγράφη αυξημένη προσέλευση και σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρξαν καταστήματα που ξέμειναν από πρώτες ύλες, τις πρώτες πρωινές ώρες!

kosmos-fagadiko

Κοινή διαπίστωση υπήρξε η οικονομική τόνωση των επιχειρήσεων, αλλά και η ψυχαγωγία του κόσμου από τα μουσικά συγκροτήματα και τα κάθε είδους γεγονότα που είχαν διοργανώσει Δήμος και ιδιώτες.

filarmoniki

xoreftikos-syllogos-mantineoi 1

ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!

Η Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας αποτελεί, πλέον, ένα σημαντικό εμπορικό και ψυχαγωγικό γεγονός, που καθιερώθηκε πανελληνίως. Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως ο κόσμος έμεινε έξω σχεδόν μέχρι το ξημέρωμα, χωρίς να παρατηρηθεί παραβατική συμπεριφορά.
Στην επιτυχημένη διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας 2015 συνετέλεσε η επιμελημένη προετοιμασία και ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της, με αποτέλεσμα η Λευκή Νύχτα να προσφέρει τη δυνατότητα στον κόσμο για συμφέρουσες αγορές, να στηρίξει τους επαγγελματίες, να προβάλει την Καλαμάτα και να χαρίσει δωρεάν ψυχαγωγία. Συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης είχε και η μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και σε διαδικτυακά μέσα της Πελοποννήσου, αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας.

lefki nyxta eleftheria

 lefki nyxta foni

lefki nyxta tharros

ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου, σε τέσσερα σηματοδοτημένα σημεία, προέτρεπαν το κοινό να κάνει ανακύκλωση. Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου φρόντιζαν για την καθαριότητα της πόλης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, αλλά και μετά τη λήξη τους, με αποτέλεσμα το πρωί να είναι η πόλη καθαρή.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και οι «Σαμαρείτες» του Ερυθρού Σταυρού κάλυψαν επείγοντα περιστατικά πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης και το ΕΚΑΒ ήταν σε επιφυλακή καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Η Αστυνομία και ιδιαίτερα τα Τμήματα Ασφαλείας και Τροχαίας, η Δημοτική Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το Λιμενικό ήταν σε επιφυλακή και τήρησαν άψογα την τάξη. Το Αστικό ΚΤΕΛ μετέφερε από τις 20.30 του Σαββάτου έως τις 3.00 της Κυριακής δωρεάν το κοινό από τους χώρους στάθμευσης του Βιοτεχνικού Πάρκου, του Lidl και του Metro προς το κέντρο της πόλης (Δημαρχείο).
Ευχαριστίες εκφράζονται για τη συμμετοχή τους προς
• τις σχολές χορού: FAME, JUST DANCE, LILLY KELLY, VIVE BAΙLANDO

xoreftikos-syllogos-lefkipos 2

• τους παραδοσιακούς τοπικούς Συλλόγους: Αγίας Τριάδας «ΑΡΓΩ», Μικρής Μαντίνειας «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» καθώς και
στον Εμπορικό Σύλλογο, στο Επιμελητήριο, στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, στην Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
Μέσω των παρατιθέμενων συνδέσμων, μπορείτε να δείτε δημοσιεύματα σε διαδικτυακά ΜΜΕ, με αποτίμηση της 3ης Λευκής Νύχτας:

http://kalamatanews.blogspot.gr/2015/08/blog-post_103.html

 

http://www.report24.gr/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-2015-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%BF.htm

 

http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/75006-kalamata-lekfi-nyxta-2

 

http://www.ilialive.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/item/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1.html

 

http://www.kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/item/40421-lefki-nyxta-pnigike-ksana-apo-kosmo-i-kalamata-eikones-vinteo.html

 

http://www.pna.gr/messinia/kalamata/item/2602-xiliades-kosmou-sti-lefki-nyxta-2015-tis-kalamatas

 

http://taklin.gr/%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC/

 

http://www.iliaweb.gr/news_details.php?id=7586

lefki_nyxta_eleftheria.jpglefki_nyxta_foni.jpglefki_nyxta_tharros.jpg

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech