Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας στο Δημαρχείο

Αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας, που φέτος ανέβηκε στην Α2 εθνική κατηγορία, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015, το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον πρόεδρο Φώτη Μπουγά, στον προπονητή Μιχάλη Μπακογιάννη, το βοηθό του Παύλο Νώντα και στις αθλήτριες καλή πορεία στην Α2 κατηγορία και τους γνωστοποίησε ότι στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», όπου βρίσκεται η έδρα της ομάδας, θα εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης όπως:
• αντικατάσταση όλων των αρμών των γηπέδων με τις αναγκαίες εργασίες συναρμογής με το υπόστρωμα στήριξης
• επισκευή του ξύλινου δαπέδου του κεντρικού γηπέδου, ήτοι τρίψιμο, στοκάρισμα, αστάρωμα και βερνίκωμα όλης της επιφάνειας. Για τις εργασίες αυτές, σχετικό συμφωνητικό υπεγράφη χθες.
Ανέφερε, επίσης, ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί με δανειοδότηση, καθώς δεν υπάρχουν κονδύλια διαθέσιμα από τον κρατικό προϋπολογισμό ή το ΕΣΠΑ.
Οι εκπρόσωποι της ομάδας ζήτησαν διευκόλυνση για 5 προπονήσεις εβδομαδιαίως στην «Τέντα» και ο Δήμαρχος ανέφερε πως το γήπεδο πρέπει να διατίθεται στις ομάδες κατά σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία αγωνίζονται.

gynaikeia-omada-basket-ari_1.JPGgynaikeia-omada-basket-ari_2.JPGgynaikeia-omada-basket-ari_3.JPGgynaikeia-omada-basket-ari_4.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech