Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Μελωδική βραδιά σε συγκινητική ατμόσφαιρα από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου

Μια μελωδική βραδιά, σε συγκινητική ατμόσφαιρα, είχαν τη χαρά να γευθούν όσοι κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο του Κάστρου, για να παρακολουθήσουν τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η οποία έδωσε πανηγυρική συναυλία. Η εκδήλωση ήταν αντάξια των 30 χρόνων ιστορίας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015, στις 21.00, με ελεύθερη είσοδο.

Παλιοί και σημερινοί σπουδαστές συνέπραξαν σε ένα συμφωνικό σύνολο αξιώσεων, που διηύθυνε ο Ιβάν Μάτζαρης, με ευφάνταστες και απαιτητικές ενορχηστρώσεις καθηγητών του Ωδείου όπως ο Στάθης Γυφτάκης, ο Ιβάν Μάτζαρης και ο Λουκάς Γεώργας, αλλά και μαθητών όπως ο Λουκάς Λυμπερόπουλος και ο Γιάννης Μανωλακάκης. Συμμετείχε, επίσης, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνον», το οποίο παρουσίασε επιλογές τραγουδιών από ποικίλα είδη μουσικής (από την κινηματογραφική ώς την όπερα).

Synaulia_Odeio_1_Medium.jpgSynaulia_Odeio_2_Medium.jpgSynaulia_Odeio_3_Medium.jpgSynaulia_Odeio_4_Medium.jpgSynaulia_Odeio_5_Medium.jpgSynaulia_Odeio_6_Medium.jpgSynaulia_Odeio_7_Medium.jpgSynaulia_Odeio_8_Medium.jpgSynaulia_Odeio_9_Medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech