Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Δήμαρχος στο Υπουργείο Πολιτισμού στις 13 Αυγούστου 2015

Με στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015, ο Δήμαρχος και συζήτησε την πορεία θεμάτων που έχουν τεθεί και στο παρελθόν και αφορούν στο Δήμο.

Οι νεότερες εξελίξεις είναι οι εξής:

 

Α. ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Poster dance Festival Mobile

Εντός των ημερών εκταμιεύεται η οικονομική συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού (120.000 ευρώ) και προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες για ένταξη του Φεστιβάλ στο νέο ΕΣΠΑ (εκτιμάται ότι θα γίνει περί το Σεπτέμβριο).

 

 Β. ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ INTERKULTUR

festival Medium

Μεταξύ 14 και 18 Οκτωβρίου 2015, θα διοργανωθεί στην Καλαμάτα Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμός Χορωδιών, από το Δήμο Καλαμάτας και τον πολιτιστικό οργανισμό Interkultur. Για τη διενέργειά του, θα υπάρξει οικονομική συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού και η εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα του.

 

 Γ. ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

DSC 0107 Medium

Τα εγκαίνιά του προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν περί τα τέλη του 2015, με την παρουσία καλλιτεχνικού σχήματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τα έξοδα για την έλευση του οποίου θα καλυφθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού.

 

Δ. ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σχετικά με το κτήριο του πρώην Οικονομικού Γυμνασίου, στην πλατεία Φραγκόλιμνας, υπάρχει τρίχρονη καθυστέρηση στο αίτημα του Δήμου για μερική κατεδάφισή του λόγω επικινδυνότητας. Αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο του φακέλου για λήψη το συντομότερο σχετικής απόφασης.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech