Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Σύσκεψη για την κατάρτιση του προϋπολογισμού 2016

Σύσκεψη για το συντονισμό των Υπηρεσιών, ώστε να συνταχθεί ορθά και έγκαιρα ο προϋπολογισμός Δήμου Καλαμάτας, οικονομικού έτους 2016, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, υπό την προεδρία του Δημάρχου και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα, Αντιδημάρχων, Διευθυντών και στελεχών Υπηρεσιών.
Κατά τη διάρκειά της, ο Δήμαρχος έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει προβλεφθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η Διευθύντρια και στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικών ενημέρωσαν τους μετασχόντες για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε το σχέδιο του προϋπολογισμού να έχει ολοκληρωθεί – σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υφίσταται - μέχρι τις 18 Αυγούστου 2015, να συγκληθεί ακολούθως η Επιτροπή Διαβούλευσης, να λάβουν σχετικές αποφάσεις η Εκτελεστική και η Οικονομική Επιτροπή και να ακολουθήσει ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών. Μετά την έγκριση του προϋπολογισμού από το Παρατηρητήριο ΟΤΑ, θα κληθεί να τον εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

proupologismos_1_Medium.jpgproupologismos_2_Medium.jpgproupologismos_3_Medium.jpgproupologismos_4_Medium.jpgproupologismos_5_Medium.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech