Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση του ιπποδρομίου στο Πλατύ

Συμφωνητικό για την εκτέλεση του έργου «Αναβάθµιση ιπποδροµίου Πλατέος» υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου. Το έργο, του οποίου ανάδοχος είναι η Παντεχνική Μεσσηνίας, που προσέφερε έκπτωση 44,57%, έχει προϋπολογισμό 128.000 ευρώ με το ΦΠΑ. Χρηματοδοτείται, δε, από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007 – 2013» μέσω προσέγγισης LEADER και αποβλέπει στην αναβάθμιση και ανάδειξη των ιπποδρομιών στο Πλατύ, οι οποίες αποτελούν τη σημαντικότερη εκδήλωση που διοργανώνεται σε αυτήν την Τοπική Κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας. Ο Δήμος προτίθεται να την ενισχύσει, καθόσον πρόκειται για εκδήλωση με μεγάλη ιστορία, συνδεδεμένη με το Πλατύ, η οποία έχει απήχηση στην ευρύτερη περιοχή.

Προβλέπονται οι εξής παρεμβάσεις: κατασκευή χώρου διεξαγωγής του αγωνίσματος υπερπήδησης εμποδίων, κατασκευή χώρου διεξαγωγής αγώνων ιππικής δεξιοτεχνίας, κατασκευή περίφραξης στο σύνολο της περιμέτρου του χώρου, κατασκευή ξύλινης περίφραξης εσωτερικά για την οριοθέτηση των χώρων διεξαγωγής των αγωνισμάτων, κατασκευή της κεντρικής εισόδου στο χώρο – ανατολικά - αλλά και δύο επιπλέον εισόδων στη νότια πλευρά, κατασκευή και τοποθέτηση δύο μεταλλικών κερκίδων δυναμικότητας 90 θέσεων περίπου έκαστη.

ippodromies.jpgippodromio.JPGypografi_symbasis_anabathmisi_ippodromiou_plateos_1_Medium.JPGypografi_symbasis_anabathmisi_ippodromiou_plateos_2_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech