Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Καντάδα σε γειτονιές της Καλαμάτας από το Β΄ ΚΑΠΗ

Αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, η χορωδία και τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας θα κάνουν καντάδα σε γειτονιές της Καλαμάτας. Οι κανταδόροι θα ξεκινήσουν από το Ναΰδριο του Αγίου Παντελεήμονα (δίπλα στο Ναό του Αγίου Ιωάννη, στην Αγορά) και θα μεταβούν μέσω Νέδοντος στην πλατεία Όθωνος και στην οδό Γερμανού, με κατάληξη την πλατεία 23ης Μαρτίου1821.

«Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί σαν μια παρέα, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, ξυπνώντας μνήμες από αλλοτινές εποχές. Η παρέα μας θα καταλήξει σε γνωστό μεζεδοπωλείο για την συνέχιση της βραδιάς. Όσοι θέλουν μπορούν να ακολουθήσουν», λένε τα μέλη της χορωδίας.
Η Ομάδα Χορωδίας του Β΄ ΚΑΠΗ είναι ένα από τα προγράμματα ενεργοποίησης. Λειτουργεί από το 1989, αρχικά με εθελοντές δασκάλους ή από τη ΝΕΛΕ, ενώ από το 1995 και μετά με δάσκαλο από τη ΔΕΠΑΚ και στη συνέχεια από τη «Φάρις». Η χορωδία πλαισιώνει κάθε εκδήλωση στο χώρο του ΚΑΠΗ ή εκδηλώσεις ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό (Πνευματικό Κέντρο, Κάστρο, Ναυτική Εβδομάδα κ.λπ), καθώς και σε άλλες πόλεις της χώρας, στο πλαίσιο συνεργασίας με τα κατά τόπους ΚΑΠΗ. Από τον Ιανουάριο του 2009 την ευθύνη της Ομάδας Χορωδίας ανέλαβε ο Γεώργιος Τσιλίκας, δάσκαλος του Παραδοσιακού Τμήματος της «Φάρις».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech