Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συμπόσιο 7 Σοφών για τις σύγχρονες εξελίξεις στην Κοσμολογία

Κατά το διάστημα 2-4 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 2ο Συμπόσιο 7 Σοφών με θέμα τις Σύγχρονες Εξελίξεις στην Κοσμολογία, όπου επτά κορυφαίοι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων κατόχων Βραβείου Νόμπελ, θα αναδείξουν την σύγχρονη γνώση, απαντώντας στο ερώτημα «Από πού ερχόμαστε;».
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Costa Navarino ως βασικός συνεργάτης, όπως είχε κάνει και παλαιότερα, στο 1ο Συμπόσιο. Στόχος είναι να συνδεθεί αυτή η παγκόσμιας σημασίας εκδήλωση με τη Μεσσηνία.
Στις 2 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής, θα λάβουν χώρα 2 κεντρικές εκδηλώσεις: η πρώτη θα είναι μια αμιγώς επιστημονική, με συμμετοχή της επιστημονικής κοινότητας και αριστούχων μαθητών και φοιτητών και η δεύτερη για το ευρύ κοινό, που έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του Megaron Plus. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα απονείμει στους 7 Σοφούς τιμητικά μετάλλια.
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα μεταβούν στην Μεσσηνία για 2 ημέρες (διανυκτερεύσεις) και θα φιλοξενηθούν στην Costa Navarino, με πιθανή τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην περιοχή μας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech