Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τελικός και μικρός τελικός καλαθοσφαίρισης για Δημοτικά Σχολεία: «Το Καλάθι των Αξιών»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας και το Δήμο Καλαμάτας, διοργάνωσαν προαιρετικούς μαθητικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης με συμβολικό διαγωνιστικό χαρακτήρα και τίτλο «Το Καλάθι των Αξιών», για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Καλαμάτας.

Σκοπός των αγώνων ήταν η ενίσχυση του κοινωνικού αθλητισμού, η ανάδειξη των σχέσεων αθλητισμού και ενεργού πολίτη, σχέσεις που οδηγούν στην άθληση, την υγεία, τη συνεργατικότητα, την άμιλλα, την αλληλοεκτίμηση και αποτρέπουν από τον οπαδισμό, την μαζική εξατομίκευση, την απόρριψη του άλλου, την ψυχική και κοινωνική αποξένωση του φανατισμού.

Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας ο μικρός τελικός, κατά τον οποίο το 14ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας νίκησε το 22ο Δημοτικό με 29 – 23. Στον τελικό, το 7ο Δημοτικό Σχολείο νίκησε το 10ο Δημοτικό με σκορ 25 – 23. Σημειώνεται ότι οι ομάδες αποτελούνταν από αγόρια και κορίτσια.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech