Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην Καλαμάτα

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που διοργανώνεται την 5η Ιουνίου κάθε χρονιάς, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας συνδιοργανώνει την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, με φορείς της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, περιβαλλοντικές δράσεις. Αυτές περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του βυθού του λιμένα Καλαμάτας και τον καθαρισμό της ακτής από το ύψος του «Πανελληνίου» έως τον ανατολικό λιμενοβραχίονα (προλιμένα) Καλαμάτας, με ώρα έναρξης της εκδήλωσης 11.00 και ώρα λήξης 14.00.
Οι δράσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Καλαμάτας, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Αρίων», τον Ν.Ο.Κ «Ποσειδών», τον Ν.Α.Σ «Αίολος», τον Ι.Ο.Ν.Ε, τη σχολή καταδύσεων "Dive Way", τη σχολή καταδύσεων "Dive Code", τη σχολή καταδύσεων "Free Diving Club" και το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και η ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης. Για το σκοπό αυτό καλούνται όλοι οι κάτοικοι της Καλαμάτας να μετάσχουν ενεργά στην εθελοντική αυτή περιβαλλοντική δράση.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται ενημερωτικό περίπτερο για θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας .
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα προσφερθούν αναψυκτικά στους συμμετέχοντες από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.

DSC_0035_Medium.JPGDSC_0066_Medium.JPGDSC_0079_Medium.JPGDSC_0086_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech