Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τα απορρίμματα

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νικόλαου Βούτση και με συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου κ.κ. Κώστα Πουλάκη και Ευάγγελου Καπετάνιου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, 26 Δήμαρχοι της Πελοποννήσου, εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών και Τουρισμού και πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες. 
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Η πολιτική ηγεσία αναφέρθηκε στην οξύτητα του προβλήματος και στα πρόστιμα που θα πρέπει να πληρώσουν η χώρα και οι Δήμοι.
Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του σήμερα, αναφέρθηκε στην ανάγκη έκφρασης της κυβερνητικής θέσης όσον αφορά στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων και ότι το 2015 θα πρέπει να είναι χρονιά οριστικής επίλυσης ενός προβλήματος που ντροπιάζει τη χώρα και την περιοχή μας και αυτό μόνο με συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί.
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech